På liv eller blinkande död

På liv eller blinkande död - Itancan spelar Lasertag

I April gav sig fem tappra konsulter från Itancan ut på stridsfältet. Det var på liv eller blinkande död. Målet? Att inte bli skjuten. Spelet? Lasertag. Resultatet? Fem utmattade och glada konsulter.

Blinkande allvar i arenan

Vi träffades vid Laserdome och tävlade i vem som kunde slå boxhandsken hårdast – Omaira och Sohrab skötte rekord- slagningen. Sedan väntade vi på vår tur genom att spela lite pingis – och återigen slog Omaira de andra med hästlängder.

Sedan var det dags för spelet – en arena i mörker och blinkande västar med träffpunkter. Vi blev tilldelade färgen lila, och skulle kriga mot alla andra besökare på arenan. Trots det blev det en hel del ”oavsiktliga” träffar även på lagkamraterna.

På liv eller blinkande död - Itancan spelar Lasertag
Nåja – vi kanske inte riktigt var så här tuffa, men nära på!

Efter de första två spelen blev vi istället uppdelade i två lag – rött mot grönt, och fick obarmhärtigt sikta in oss på våra kollegor. Hämden är ljuv… För de som vågar ge sig in i spelet. Själv tog det mig ett tag innan jag vågade mig ur ett säkert, skyddat hörn.

Kvällen avslutades med middag och diskussion om vilka som egentligen vann – för inte innebär väl högst poäng en vinst? Det är väl den som har utvecklats mest som vinner? I så fall slog jag de andra – i första spelet träffade jag 16% av gångerna och i slutet var jag uppe i 32%. (Och nu talar vi tyst om hur de andra låg på stadiga 50-60%, okej?)

Intresserad av att gå med på några av våra event? Tveka inte att ta kontakt!