Ny sajt och nytt kontor för Itancan!


Efter att ha varit etablerade fyra år i Väsby och fokuserat en lång period på att sätta igång vår produktverksamhet känner vi oss på Itancan redo för nya utmaningar. Leverera rätt kompetens i en tid där bristen på IT-talanger växer lavinartat.

Varför har Itancan flyttat?

I våras hade Itancan som mål att flytta kontoret efter sommaren. Vi ville helt enkelt bli mer attraktiva och tillgängliga för våra konsulter. Därför bestämde vi oss för att flytta till Sankt Eriksgatan 117.

In-house teamet växer, yes!

Utöver Thomas (VD/konsultansvarig) och Ingrid (ekonomi) har vi dessutom anställt två nya roller; Omaira (marknadsföring/sälj) och Michelle (grafisk design, UI/UX, webbutveckling).

Vid sidan om detta har också Itancan samarbete med YH-skolor för LIA-praktik. Idag har vi praktikanter som jobbar med våra mobila lösningar. Detta samarbete har resulterat i att flera av dem blivit anställda hos oss och fått konsultuppdrag hos våra kunder, olé säger vi! 

Hur vill Itancan utvecklas? 

Nya ambitioner är nya möjligheter för Itancan och i år strävar vi efter att expandera vårt konsultbolag genom att satsa på vår unika anställningsmodell 85/15, mångfald och specialisering.

Idag har vi mer än 20 konsulter ute hos våra kunder. De jobbar inom fyra kategorier: apputveckling, webbutveckling, DevOps och UI/UX-Design.


I flera år har Itancan satsat på kvalité istället för kvantitet och vill fortsätta så genom att ge vassa talanger möjlighet att bli en del av oss. Men – att växa och rekrytera talangfulla konsulter är inte det enda som står i fokus för oss. Att utvecklas, få frihet och bestämma var man vill jobba är superviktigt och det är därför våra konsulter har friheten över att välja sina uppdrag.

Framåt!

Itancan har också ytterligare utmaningar; skapa ännu mer företagssjäl och det är därför vi har på gång flera olika typer event. Senast hade vi en jätteintressant workshop kallad Nerds’ Code Cave där några av våra konsulter diskuterade diverse mjuka frågor runt systemutveckling.

Förutom allt det ”nördiga” har vi också planerat andra roliga aktiviteter som AW, resor, idrott m.m. Mer om våra events kan ni läsa här.

Vi är jättestolta över det vi har gjort hittills och ser fram emot nya framgångar i vår konsultverksamhet.

Vi firade sajten tillsammans med Rasmus, Michelle, David, Omaira och Sohrab