Lämna Ekorrhjulet med Åsa Axelsson

När fyrabarnsmamman och läraren Åsa Axelsson går in i väggen har hon inget val: hon måste tänka om. Slut på slänga och slösa. Det som börjar i ekonomisk nödvändighet blir en livsstil – och en tillvaro i balans. Livet är roligare, friskare och rikare än på länge. Märkligt nog råder balans även på bankkontot. En fråga väcks: Varför sliter vi ut oss, borde vi inte försöka leva annorlunda?

Hur får vi tag på Åsa??

Jag läste en artikel om Åsa i SVD och insåg att den här tjejen måste vi ju bara få till oss på Itancan för en föreläsning och diskussion. Åsa var inte lätt att hitta men till slut fick vi tag på henne och hon tackade ja på stående fot.

Lyckad kväll

Itancan-anställda, affärsbekanta och till och med en av Åsas följare medverkade på föreläsningen.Åsa berättade skämtsamt och inspirerande om hennes resa. Hur hon mer eller mindre var tvungen att ändra livsstil och hur det sedan ledde till att hon och familjen omdefinierade sin vardag till en betydligt mer hållbar situation.

Åsa berättar, diskuterar och lyssnar på vår input – givande och kul!

Under föreläsningen lämnades gott om utrymme för diskussioner och reflektioner. Många av oss har säkert snuddat vid tanken att det kanske finns mer i livet än karriär, stress och Idol på TV4. Efter sin föreläsning stannade Åsa kvar och deltog i den efterföljande diskussionen.

Vi på Itancan vill att våra anställda ska få fler intryck än bara måsvingar och if-satser. Det breddar vår förståelse för andras sätt att tänka och det bygger vår interna relation bättre. Vi kommer att fortsätta bjuda in spännande personligheter och ser gärna externa åhörare. Håll utkik på inbjudningar från oss på LinkedIn!


Efter föreläsningen var Åsa med i SR P4 ”Karlavagnen”. Lyssna 37,10 minuter in i programmet här!