Gokart i Kista

Full rulle var det här!

Vad kan man göra en mulen torsdagseftermiddag i mars? Svar: åka gokart i Kista. 

10 konsulter och Inhouse- personal åkte till köpcentret och träffades på O´Learys för att tävla om vem som var snabbast, smidigast – och helt enkelt bäst på att inte krocka in i sidorna eller de andra förarna.

Efter en snabb genomgång om säkerhetsföreskrifterna, och alla hade utrustats med en väldigt vacker nackkrage och hjälm, fick vi sätta oss i bilarna. 

Hela glada gänget!

Det var Grand Prix som stod på schemat. Vi värmde upp i 8 minuter så att alla fick känna på hur det var att styra och inte krocka. Vissa hade åkt förut, så det blev snarare 8 minuter av stylande och lek. Efter det var det blodigt allvar – för nu skulle vi tävla om vem som fick bäst tid.

Tiden från andra varvet – även det på 8 minuter – avgjorde din plats i finalen.

Vi ställde upp i ordning, redo att gasa iväg från startlinjen. Svante, StulenGokart, GrandTheftAuto, OldButNotObsolete, Leon92, Michelle, Johanna, Bengt och Daniel Spiljar. Visst vet man direkt vilka alla de är? 

Det gick undan i svängarna och en hel del krockar inträffade, där halva banan blockerades av bil efter bil som stod tvärt mot körriktningen… Vilket gav de som flöt med lite långsammare en trevlig chans att enkelt glida förbi kaoset med glada leenden.

Så till slut viftade personalen med flaggan och sista varvet kördes färdigt, och vi fick ställa upp oss inför slutfinalen, och nu gick det ännu vildare till. Men efter en tapper fight vann slutligen Svante, tätt följd av GrandTheftAuto (Oskar) och StulenGokart (Sohrab) på 2:a och 3:e plats, respektive. 

Bra jobbat allihopa – lagandan må ha tagit stryk men attans vad vi hade roligt! 

Är du intresserad av andra roliga event vi varit med om? Ta en titt här!