Events

Nerdcave

Utflykter

Utmaningar

Resor

Vi anordnar regelbundet roliga events på Itancan, och alla våra konsulter är alltid välkomna.
Ta en titt på några av våra senaste träffar!

Julfirande med Tiokamp!

För att avsluta året med glatt humör och kämparanda i vintermörkret anordnade Itancan en tiokamp för våra konsulter! Blåspingis, radiobilsrally och ballongstafett stod med på listan, och efter en underhållande och tapper fajt stod segrarna redo att acceptera titeln som Itancans Mästare år 2018.

Dodgeball, japansk kultur och korthustävling - vilket lag vinner?

Halvårsvis kör vi lite större event, typ hela dagen :) I gråa november lyfte vi humöret med en mix av roliga, svettiga och intressanta aktiviteter.

Gemensam frukost följt av Dodgeball/fotboll, god lunch i glad stämning, tävlingsmoment med tennisboll-stafett och korthus, föreläsning om japansk kultur och avslutningsvis en god libanesisk middag.

Nerds' Code Cave - kliv in i djungeln av kod

Ett av våra återkommande event. Vi vill ge våra medarbetare en oas där man ohämmat kan grotta ner sig i olika ämnen runt vår yrkesroll som tekniska konsulter.

Vi kör Code Caves regelbundet varje månad, våra anställda får mer än gärna bjuda med sig +1 personer. Seriöst prat med enklare middag!

AW på restaurang TAK

En skön sensommarkväll i augusti träffas vi på restaurang TAK i Stockholm och äter en väldigt god middag.

Utsikten från takbaren är häftig... Redan tidigt på kvällen är här fullt av gäster i varierande åldrar.

PoW - Programmers on Wheels

Ourway Stockholm har jättebra Segway-turer. En varm dag i maj var delar av Itancan på plats för att göra Söders höjder osäkra.

Room Escape

Vid Norra Bantorget släntrade vi in hos Fox in a Box... Vi, ett gäng smarta (hmm) programmerare ska väl klara det här busenkelt? Kunde inte haft mer fel...

Det ligger i luften...

I Solna finns en anläggning för BodyFlight. Självklart var vi från Itancan tvungna att testa! Eventet avslutades med en god Italiensk middag på Al Caminetto i Alvik.

Hagaparken i augusti - picknick

Turnering i de ädla sporterna Kubb och Mölkky, medhavd picknick, bra väder och inte minst trevliga kollegor.

Hagaparken i Solna är runt semestertider full av både solbadande semesterfirare och företag ute på event i det gröna - så även vi från Itancan.

Stockholm från ovan

Från Bromma flygplats kan man hyra in sig i helikopter-turer över Stockholm. En varm sommardag var Itancan på plats för att i två helikoptrar spana in vår vackra huvudstad och dess närmaste skärgård från ovan.

Vill du få tag på oss?

+4670 395 16 67

info@itancan.com

Här kan du få tag på oss:

S:t Eriksgatan 117

113 43 Stockholm

När kan du få tag på oss?

Mån - Fre

09.00 - 17.00