Utöver 85/15 dealen, vilka är våra värderingar?

På Itancan tror vi starkt på flexibiliteten, friheten och drivkraften som finns hos alla individer.


En deal utifrån dina kompetenser och visioner

Hos oss är du fri, den friheten ger dig möjlighet att välja uppdrag och arbetsplats där du vill jobba. Här står din egen kompetensutveckling i fokus och vi ger dig verktyg att expandera den.

Din framgång är Itancans framgång, vi växer tillsammans

Du har egna mål och du är driven att uppnå dem, därför erbjuder Itancan dig ett lukrativt lönesystem som ger dig den ekonomiska friheten att följa dina drömmar. Läs om Itancans lönefilosofi här.

Hur hjälper vi dig att nå dit du vill?

Itancan satsar stenhårt på självutveckling. Därför erbjuder vi coachning, interna relationer och är alltid tillgängliga när konsulten behöver dela med sig av funderingar eller ideér.

En gång i månaden har vi Nerds’ Code Cave, och nope! vi pratar inte bara kod – vi går även djupare genom att diskutera ämnen såsom sociala relationer, säljbarhet och personlig utveckling.

Som konsult kommer det ofta uppstå möjligheter, men nya möjligheter innebär alltid nya beslut. Av den orsaken lägger vi stor fokus på att uppmuntra konsulterna att vara initiativ- och risktagare.

”Fortune favours the bold” – som det latinska slagordet säger. Att vara modig är en egenskap som vi starkt vill framhäva hos våra anställda.

Bara jobb? No, vi har också kul tillsammans

I en tid där allting digitaliseras och människor isoleras är det viktig för oss som bolag att ge våra anställda en känsla av gemenskap. Vi lägger mycket fokus på att fostra kamratskap och samhörighet bland alla anställda genom att arrangera våra frivilliga events, allt från enkla AW till större resor utomlands. Mer om Itancans events läser du här.